Het gevoel van elf februari

Elf februari. Een ontmoeting met een eerste werkdag is als een individuele reis naar de gate van een nieuwe bestemming. Hoewel werken in deze zin voornamelijk bestaat uit een periode van ontmoeting, erkenning en onderzoek, is de aftrap van de dag de start van een persoonlijk afstudeertraject bij ZAPPART. De eerste maandag bij ZAPPART maakt duidelijk dat communicatie zeker geen zekerheid is. Gemis, gebreken en ontbreken ontkrachten de afspraak en houdt de mens in beweging. In vogelvlucht wordt duidelijk dat een markt als een octopus kan zijn; zoveel opties, wegen, partijen en belangen die allen samen komen in de kern van het beest. Daar waar kunst ontstaat, is een verbintenis tussen (on)zichtbare raakvlakken. Een reis door het land brengt ons bij een nieuw raakvlak met mogelijk niet gekende wegen. De liefde van een architect voor zijn kunstverzameling zorgt voor een aanzienlijke drang tot uiting naar de mensenwereld. Zijn verhaal doet hem leven en zijn werk krijgt een extra dimensie waar kunst om de hoek komt kijken. Deze hoek gaat verder wanneer zijn share-baarheid van connecties mogelijkheden tot verspreiding biedt. Kunst vormt de kers op de taart. Breng de kersen in het leven om de smaak van de ambitie te verrijken. Een eerste dag bij ZAPPART is als elf februari. Een reis door het land met een diversiteit van wegen in een vogelvlucht. Kunst is altijd op de voorgrond in het achterhoofd.