Take your seat

Het creëren van een ultieme sfeer is pas echt goed wanneer het persoonlijk wordt. Een finishing touch is met een beetje creativiteit en energie zo voor elkaar. Laat je gedachten spelen en denk aan mogelijkheden. Ik ga graag aan de slag met bestaande items die opnieuw gebruikt kunnen worden. Zo ook bij deze barok eetkamer stoel. Als kado uitgezocht in een maatschappelijke werkplaats. Oud, versleten en nagenoeg afgedankt; perfect voor mij. Het is de kracht om ergens iets in te zien, hoe klein het ook is. Het eigen maken van items zorgt voor persoonlijkheid binnen ieder interieur en is af te stemmen op ieder individu. Mijn persoonlijke voorkeur bij deze set vier eetkamer stoelen ging uit naar een witte balans kleur met een zachte lichtgrijze meubelstof. Geluk is een ultieme sfeer. Geluk creëer je zelf.

• Totale serie barok eetkamer stoelen: 1 set, 4 stoelen
• Kleur: hoogglans wit en licht grijs